Интервјуа

INTERVIEW - Closer regional cooperation can spur growth - N. Macedonia’s deputy PM

8 октомври 2021

 

SOFIA (Bulgaria), October 7 (SeeNews) - Closer regional cooperation, creating a more competitive business environment and helping local SMEs position themselves within shorter global supply chains can spur North Macedonia's economic recovery, the country's deputy prime minister in charge of economic affairs, Fatmir Bytyqi, told SeeNews.

Undefined

Bytyqi: Po rritemi në një ekonomi të mundësive, startapëve, në një vend të inovacioneve!

26 јули 2021


Startapët, bizneset e reja inovative janë motori i epokës së re, i ekonomive moderne. Ne jemi në rrugën e duhur për të ndërtuar një sistem dhe politika që do të mbështesin ndërmarrësit tanë, t'i inkurajojnë ata dhe të fillojnë të realizojnë idetë e tyre.

Undefined

Pages

Subscribe to RSS - Интервјуа