Гостување на ЗПВРСМ за економски прашања Фатмир Битиќи во „Тема на денот“ на вестите на телевизија Сител

15 септември 2021

Гостување на ЗПВРСМ за економски прашања Фатмир Битиќи во „Тема на денот“ на вестите на телевизија Сител:

Undefined
АКТУЕЛНОСТИ: