Огласи

Јавен повик за изразување интерес за консултантски услуги

7 мај 2021

Единицата за спроведување на проектот од „Проектот за локална и регионална конкурентност” објавува покана за изразување интерес за консултантски услуги. 

Undefined

Проект Зајакнување на националните капацитети за ублажување и адаптација кон климатските промени и финализирање на работната програма за Република Северна Македонија:Објавување на барање за понуди за обуки

19 април 2021

Организацијата за храна и земјоделство на Обединетите Нации - ФАО во рамките на проектот Зајакнување на националните капацитети за ублажување и адаптација кон климатските промени и финализирање на работната програма за Република Северна Македонија кој го спроведува со Кабинетот на Заменик претседателот на Владата на Република Северна Македонија, задолжен за економски прашања, координација на економски ресори и инвестиции, ги поканува сите заинтересирани фирми кои спроведуваат обуки за Проектен менаџмент во согласност со  PMBOK® стандардите (PMBOK® Упатство 6-то издание) од Институтот за проектен менаџмент да достават понуди според насоките дадени во барањето за понуди. Приложен е и образец кој треба да се користи при подготвување на понудите. 

Undefined

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ИЗРАЗУВАЊЕ ИНТЕРЕС ЗА КОНСУЛТАНТСКИ УСЛУГИ
за Проект за воспоставување на Систем за координација во планирањето, спроведувањето, мониторинг и евалуација на политиката за рамномерен регионален развој (СиРеРа)
-ПОВТОРНА ОБЈАВА-

English

Јавен повик за изразување интерес за консултантски услуги

20 мај 2020

Јавен повик за изразување интерес за консултантски услуги

за Проект за воспоставување на Систем за координација во планирањето, спроведувањето, мониторинг и евалуација на политиката за рамномерен регионален развој (СиРеРа)

 

English

Продолжен рокот за доставување на писма за изразување на интерес – Индивидуален консултант за правна експертиза

8 април 2020

Единицата за спроведување на проектот “Локална и регионална конкурентност” објавува покана за изразување на интерес за извршување на консултантски услуги – индивидуален консултант за правна експертиза. Заинтересираните консултанти треба да достават биографија на англиски јазик и придружни документи најдоцна до 15 aприл 2020 (среда), пред 15:00 часот по локално време, на подолу наведената адреса.

English

Pages

Subscribe to RSS - Огласи