Интервјуа

Гостување на вицепремиерот Битиќи во емисијата „Уметност за финансии" на Клан ТВ

28 октомври 2020

Гостување на вицепремиерот Битиќи во емисијата „Уметност за финансии" - Ковид 19: План за економско обновување на  Клан ТВ

Undefined

Интервју на вицепремиерот Битиќи за неделникот Капитал: #ЗАТАТКОВИНАТАСОЉУБОВ ЌЕ ГИ СОБЕРЕ НАЈДОБРИТЕ УМОВИ ВО ЗЕМЈАВА СО ЦЕЛ НЕЈЗИН ДОЛГОРОЧЕН ЕКОНОМСКИ РАЗВОЈ!

2 октомври 2020


Платформата #ЗаТатковинатаСоЉубов во својата иницијална фаза е замислена како тело кое ќе ги обединува водечките економски експерти во земјава од повеќе различни области: макроекономија, јавни финансии, даноци, инвестиции, царина, претприемништво, човечки капитал, стратешко планирање и др. и ќе претставува своевиден тинк-тенк на државата за сите прашања поврзани со стратешкиот развој на домашната економија.

Undefined

Pages

Subscribe to RSS - Интервјуа