Интервјуа

Интервју на вицепремиерот за економски прашања д-р Кочо Анѓушев за Гласот на Америка (Voice of America)

23 ноември, 2017 година

Во интервјуто за Гласот на Америка Вицепремиерот Анѓушев зборува за влијанието на политичката криза врз економскиот развој, конкурентноста на македонската економија, новите економски политики на Владата, основните столбови за економски раст  и силната посветеност на Владата за задржување на младите во Република Македонија.

English

Pages

Subscribe to RSS - Интервјуа