Службено патување на вицепремиерот Анѓушев и министерот Бектеши во Република Австрија

Ве информираме дека на 22 и 23 јуни, заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев и министерот за економија м-р Крешник Бектеши, ќе оставарат службено патување во Република Австрија кадешто ќе учествуваат на настани во организација на Секретаријатот на Енергетската заедница.

Активности на вицепремиерот Анѓушев

Почитувани,

Ве информираме дека на 20 јуни 2018 година (среда), д-р Кочо Анѓушев, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања ќе присуствува и ќе се обрати на повеќе настани:

Прес конференција на вицепремиерот Анѓушев и министерот Бектеши

Ве информираме дека на 18 јуни 2018 година (понеделник), д-р Кочо Анѓушев, Заменик претседател на Владата задолжен за економски прашања и м-р Крешник Бектеши, министер за економија, ќе одржат прес конференција во Медиа центарот на Владата на Република Македонија со почеток во 12:00 часот .

Покануваме претставници на медиумите да ја проследат прес конференцијата и обраќањата на вицепремиерот Анѓушев и министерот Бектеши.

Посети на железнички станици Велес и Чашка и отварање на PiKCELL Group

Ве информираме дека на 23 мај 2018 година (среда), Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев ќе присуствува и ќе се обрати на два настани.

Учество на вицепремиерот Анѓушев на дебата на Економски факултет

Ве информираме дека Заменик претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев, во 12:00 часот на 21-ви мај 2018 година, ќе учествува на официјалното започнување на јавната дебата „Економски разговори-јавните финансии на крстопат“, која ќе се одржи на Економскиот факултет во Скопје (Амфитеатар 2).

Покануваме претставници на медиумите да го проследат отворањето на дебатата и обраќањето на вицепремиерот Анѓушев.

Pages

Subscribe to Заменик на претседателот на Владата, задолжен за економски прашања и за координација со економските ресори RSS